Julkaisufoorumin verkkosivut ovat uudistuneet

25.9.2020
Kuvituskuva, jossa karttapallo.

Uudistuksen yhteydessä Julkaisufoorumin verkkosivut liitettiin osaksi Vastuullisen tieteen sivustoperhettä.

Julkaisufoorumin verkkosivut siirrettiin uudelle alustalle syyskuussa ja samalla ne liitettiin osaksi Vastuullisen tieteen sivustoa. Vastuullinentiede.fi on yhteinen kanava Tieteellisten seurain valtuuskunnan (TSV), Avoimen tieteen koordinaation, Julkaisufoorumin, Tiedonjulkistamisen neuvottelukunnan (TJNK) ja Tutkimuseettisen neuvottelukunnan (TENK) toiminnoille ja viestinnälle.

Julkaisukanavahaku ja muutosehdotusten tekeminen

Verkkosivu-uudistuksen yhteydessä kävijöitä on haluttu ohjata käyttämään JUFO-portaalia vanhan julkaisukanavahaun sijaan. Verkkosivujen osioista Julkaisukanavahaku ja Muutosehdotukset löytyy ohjeet julkaisukanavatietojen hakemiseen sekä lisäys- ja muutosehdotusten tekemiseen niin yliopistojen ja tutkimuslaitosten Haka-käyttäjille kuin muillekin käyttäjille.

JUFO-portaaliin on tällä hetkellä mahdollista kirjautua vain Haka-tunnuksilla sekä pienelle joukolle käyttäjiä myös erillisellä käyttäjätunnuksella. Portaalia päivitetään loppuvuoden aikana ja tavoitteena on, että päivitysten jälkeen uusien erillistunnusten luominen olisi taas mahdollista. Vanha hakusivu säilyy toiminnassa siihen saakka, mutta sen toiminnallisuuksia ei enää jatkossa kehitetä.

Sivuston uudet ominaisuudet

Uudistuksen myötä verkkosivujen navigaatiossa ja sisällössä on tapahtunut joitain muutoksia:

Vanhan sisällön siirtäminen uudelle sivustolle jatkuu

Jatkamme vanhan sisällön tuomista uudelle sivustolle syksyn mittaan. Aivan kaikkea vanhaa sisältöä ei ole kuitenkaan tarkoitus siirtää, vaan vanhoja tiedotteita ja tiedostoja siirretään sivustolle harkinnan mukaan. Jos huomaat jonkin keskeisen sisällön puuttuvan, kerro siitä Julkaisufoorumin sihteeristölle julkaisufoorumi(at)tsv.fi.

Otamme mielellämme vastaan myös kaikkea muuta palautetta uusia verkkosivuja koskien!

Kuva: Kaboompics.com, Pexels.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös