Ehdota kirjasarjoja tasoluokkaan 3

12.2.2024
Kuvituskuva kirjahyllystä.

Tiedeyhteisöllä on mahdollisuus ehdottaa tason 2 kirjakustantajien korkeatasoisimpia kirjasarjoja nostettavaksi tasolle 3.

Kysely on jatkoa vuonna 2023 toteutetuille kyselyille, joissa tiedeyhteisöltä pyydettiin ehdotuksia tasoluokkaan 3 nostettavista kirjasarjoista. Tasolle 3 on mahdollista ehdottaa ISSN-tunnuksellisia kirjasarjoja kaikilta tasoluokkaan 2 luokitelluilta kirjakustantajilta

Ehdota kirjasarjaa tasolle 3 tällä lomakkeella. Lomakkeella voi ehdottaa yhtä kirjasarjaa kerrallaan, mutta lomakkeen voi täyttää useampaan kertaan. Ehdotuksia voi tehdä 25.3.2024 saakka.

Paneelit käyvät saapuneet ehdotukset läpi kevätkokouksissaan huhti- ja toukokuun aikana ja tekevät ensimmäiset päätökset tasolle 3 luokiteltavista kirjasarjoista. 

Kevään jälkeen tason 3 kirjasarjoja koskevien ehdotusten käsittelyssä siirrytään vastaavaan menettelyyn kuin muidenkin uusien julkaisukanavien kohdalla. Paneelit käsittelevät yksittäisiä ehdotuksia vuosittain paneelikokouksissaan ja tarkastelevat kirjasarjojen luokitusta kokonaisuutena neljän vuoden välein tasojen 2 ja 3 uudelleenarviointien yhteydessä.

Kuva: Tom Hermans, Unsplash.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös