Tervetuloa uusille verkkosivuille!

Yleistä   4.11.2015 13.20   Päivitetty 16.12.2015 10.48

Uudistuneilta sivuiltamme löydät tietoa Julkaisufoorumin organisaatiosta sekä toimintaperiaatteista ja -käytännöistä.

  • Etusivulla tiedotetaan mm. luokituksessa tapahtuvista muutoksista, ohjausryhmän päätöksistä sekä tiedepolitiikkaan ja tutkimuksen arviointiin liittyvistä ajankohtaisista asioista. Kuulumisista kerrotaan myös entiseen tapaan Facebook-sivullamme. Twitterissä Julkaisufoorumi käyttää TSV:n yhteistä @tsv_media -tiliä.
  • Vanhat pöytäkirjat, seminaariesitykset, tiedotteet ja muu materiaali löytyvät aihetyyppeittäin uutisarkistosta. Arkistoon on siirretty keskeiset dokumentit Julkaisufoorumi-hankkeen alusta lähtien.
  • Julkaisukanavahaku -valikko ohjautuu Julkaisufoorumin vanhalle hakusivulle. Hakusivu on käytössä siihen saakka, että uusi käyttöliittymä saadaan valmiiksi. Haun uusi käyttöliittymä toteutetaan verkkoportaaliin, joka on toistaiseksi ainoastaan panelistien käytössä.
  • Uusien kanavien lisäämistä, tasoluokan muuttamista tai julkaisukanavien tietojen korjaamista voi esittää Muutosehdotukset -valikosta löytyvällä verkkolomakkeella. Lomakkeeseen ei ole tehty muutoksia, joten aiemmin luodut käyttäjätunnukset toimivat edelleen.